Hirdetés

Nem hagyják abba a fejlesztők a Friday the 13th: The Game bővítését

|

Ugyan valóban dolgoznak egy másik projekten a fejlesztők, ez nem jelenti azt, hogy az előzőt otthagynák.

Hirdetés

A /r/F13thegame közössége nem kicsit borult ki azon, amikor megtudta, hogy a Friday the 13th: The Game fejlesztésén dolgozó IllFonic egy új játékon dolgozik. Szerencsére a csapat egy tagja beugrott, hogy lenyugtassa a háborgó tömeget, egy olyan infóval, ami nem kellene, hogy meglepje az embereket.

Nagyon kevés olyan stúdió van a világon, amelyik csak egy játékkal foglalkozik. Még a viccesen Riot Games névvel illetett bandának is vannak sufni projektjei, és ők sem fognak egy címből élni a végtelenségig. A mai piacon több játékot kell készíteni egyszerre, és ezzel az IllFonic tisztában is van.

"A legtöbb nagy és független csapat is több játékon dolgozik egyszerre. Ez elengedhetetlen egy stúdió életben tartásához, pláne amikor megnézzük, hogy milyen hullámzó is az ipar természete. A Dead Alliance fejlesztése jóval a Friday the 13th: The Game előtt kezdődött. Akkor még a Psyop Games csapatával együtt csináltuk, majd át lett nevezve Moving Hazardra. A Psyop végül kiadta a Moving Hazardot a Steamre egy évvel ezelőtt."

A Moving Hazard Early Access címként jelent meg, aztán a kukába is került. Ettől függetlenül az IllFonic még dolgozik a játék azon részén, ami náluk maradt, és már ott tartanak vele, hogy a Dead Alliance elő is rendelhető a Steamen.

A stúdió elnöke, Chuck Brungardt elárulta, hogy a 20 fős csapatot, amit a Fridayre építettek már 30-ra növelték, és már egy második irodát is nyitottak, ami konkrétan, kizárólag azzal foglalkozik hogy a tartalmak fejlesztését támogassák.

"Biztosíthatunk benneteket, hogy a Friday the 13th: The Game támogatása nem szűnt meg, sőt. Éppen az ellenkezője történik."

Nem különösebben meglepő, hogy a Redditen felháborodás van, de valamennyire érthető a probléma, lévén a játék még mindig messze van a tökéletes állapottól. Meglátjuk, hogy a bővült csapat mennyire tudja majd kikalapálni a gondokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)