Hirdetés

Friday the 13th: The Game - új játékmód készül

|

Egy új, Paranoia című játékmód készül a Friday The 13th: The Game-hez, amiben valószínűleg a táborozók között bújik majd meg a gyilkos is.

Hirdetés

A társasjátékok között már egy ideje igen divatosak az olyan koncepciók, ahol egy vagy több áruló dolgozik a többi játékos ellen egy kooperatív környezetben. Úgy tűnik, ez megihlette a Gun Mediát is és hasonló koncepciója lehet a Friday The 13th: The Game készülő új játékmódjának.

Hirdetés

Ugyan a készítők nem írták le pontosan, milyen is lesz az új játékmód, ami egy ingyenes frissítésben érkezik, viszont a róla kiadott teaser videó elég árulkodó. Ebben a játék szereplőit ábrázoló képek mellett egy ábrát is látunk, amin hat, látszólag egyforma paca között tűnik fel egy más színű folt (minden bizonnyal a gyilkos), aki körül elkezdenek eltűnni az áldozatai. Ez azt sugallja, hogy a Friday The 13th: The Game új módjában akár egészen a döntő pillanatig rejtve maradhat a többiek elől a gyilkos kiléte, ami érdekes új csavart jelenthet az aszimmetrikus játékmenetben.

A Paranoia teaselése közben egyébként a #whoisfiVe hashtaget használták a készítők, ami alapján sokan arra gondolnak, hogy a Péntek 13 filmsorozat ötödik részére hasonlít majd a mód. Ebben Jason halála után egy új gyilkos veszi át a helyét, akinek a kilétére csak a film végén derül fény, így könnyű felfedezni az összefüggést a fent vázolt konepcióval.

Ti visszatértek majd a játékhoz, hogy kipróbáljátok a Paranoiát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)