Hirdetés

Friss America's Army 3 tapasz érkezett

|

Az amerikai hedsereg által finanszírozott America's Army 3 egy kissé bugosan került a nagyközönség elé, de ne féljünk, érkeznek a javítások folyamatosan.

Hirdetés

Aki egy realisztikus katona szimulátorra vágyik, ráadásul teljesen ingyen, nem is kívánhat jobbat, mint az America's Army sorozat. Sajnos az America's Army 3 nem hozta a megszokott színvonalat. A hadsereg példásan megbüntette a programozókat, és az új brigád azóta is próbálja összefoltozni a játékot.

Dolguk pedig van elég, sőt egy darabig még lesz is. Az America's Army 3 simán hozta a Gothic 3 színvonalát bugok terén, így az új csapat egy ideig biztosan el lesz látva munkával. Ahogy érkeznek az újabbnál újabb tapaszok, úgy lesz egyre játszhatóbb a játék, és remélhetőleg hamarosan már mindenki boldog G.I. leszen a virtuális harcmezőkön. Az America's Army 3 ingyenes, letölthető például a Steamről, ami már csak azért is kényelmes, mert ebben az esetben a javítások automatán települnek, mielőtt elindítjuk a játékot. Akit érdekel esetleg a fullos changelog, megnézheti jól.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)