Hirdetés

Friss GT5 trailer a GoW lll lemezről

|

Kezdenek sűrűbben érkezni a Gran Turismo 5 infók. Lehet, hogy álmodunk? Mindenesetre itt egy újabb trailer…

Hirdetés

A Gran Turismo 5 még mindig a "90%-ban kész" állapotában leledzik, de az információk mintha gyorsuló ütemben csepegnének. Pénteken egy hivatalos filmecskét láthattunk, melyben lelkesen jelentették be a fejlesztők, hogy a PS3 exkluzív játék ötödik epizódjában megjelenik a híres NASCAR autóverseny-sorozat, ma pedig egy újabb kellemes trailer érkezett.

A videót egy játékosnak köszönhetjük, aki feltöltötte az internetre a God of War lll lemezén (úgy tűnik, egyeseknek már ilyen is van) található GT5 előzetest. Az éjszakai autópályán egyszer csak felbukkan a filmecske főhőse, egy csodálatos Mercedes SLS AMG (azért rajta kívül is akad még egy-két finom falat...), meggyőződhetünk a grafika szépségéről, megfigyelhetjük a törés-szimulációt, és láthatjuk a játék néhány pályáját is.

A Gran Turismo 5 a legfrissebb pletykák szerint ősszel érkezik... Úgy legyen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)