Hirdetés

Frissítés előzi meg a Cyberpunk 2077 PlayStation Store-os visszatérését

|

A CD Projekt RED sokat ekézett szerepjátéka hamarosan újra megvásárolható lesz a Sony boltjából, de kell hozzá még egy kis előkészület.

Hirdetés

Minimálisan ugyan, de nemrég frissült a Cyberpunk 2077 fejlesztési menetrendje, amelyen a csapat igyekezett feltüntetni, hogy milyen javításokon vannak már túl és azt is jelezni, hogy sem idén, sem jövőre nem fognak lemondani a játékról, számos update és plusz tartalom várható még.

Addig viszont van két fontosabb feladatuk is: a PlayStation 4-es verziót visszapakoltatni a PlayStation Store-ba, valamint kiadni a dedikáltan a next-gen konzolok erősségeit kihasználó változatokat. Utóbbiakat valamikor az év végére várhatjuk, előbbi viszont már itt van a küszöbön.

Hirdetés

A PS4-es Cyberpunk 2077 június 21-én fog visszakerülni a PS Store-ba, amelyben ugyan még előfordulhatnak majd teljesítménybeli problémák, viszont már van olyan állapotban, hogy kereskedelmi forgalomba kerülhet.

Hogy ez így is maradjon, a CD Projekt RED ma kiadta a vadonatúj, 1.23-as patchet, amely többek között tovább javít egy rakás küldetésen, szerel a játékmeneten és a vizualitáson is, valamint számos stabilitási problémát is megold. Magába foglal PC- és konzolspecifikus gyomlálásokat is, szóval minden platformtulajnak javallott a telepítése. 

Ti be fogjátok szerezni a Sony boltjából vagy megvárjátok a PS5-ös verziót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)