Hirdetés

Frissítést kapott a PC-s Call of Duty: Black Ops

|

Az egyjátékos részen és a multin is javított a Treyarch

Hirdetés

Akik valamiért nem voltak megelégedve a PC-s Call of Duty: Black Ops teljesítményével (legyen az bármi), azoknak most érdemes lehet újra beizzítani a Steamet és elindítani a játékot, mert a Treyarch egy nagyobb javítást élesített ahhoz.

A multiplayer tekintetében elméletileg javulás várható a CPU-kihasználás terén (elméletileg a processzorok folyamatos terhelése felelős a bosszantó lagért), illetve többek között a szervertallózó sem fog már olyan gyakran magától teljes frissítésbe kezdeni. A CPU-optimalizéciót ugyanígy az egyjátékos rész is megkapta, továbbá a Zombi játékmód maccsszervező szolgáltatásából is ki lett gyomlálva néhány baki. Aki nem hiszi...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)