Hirdetés

Frissítést kapott a több mint 20 éves Dungeons & Dragons RPG

|

A télteleni esték egy picit most még félelmetesebbek lettek a HDR effekteknek és egyéb újdonságoknak köszönhetően.

Hirdetés

Az elmúlt években a Dungeons & Dragons ötödik kiadása és az aköré épült kultúra nagyot dobott az asztali szerepjáték népszerűségén. A podcastok, eszközök és egyéb extrák hatása ugyanakkor mind eltörpül a Baldur's Gate 3 megjelenéséhez képest.

A Larian Studios csodája rengeteg új játékost hozott a D&D asztal köré, ami egyszerre lenyűgöző és egy picit ijesztő is Dungeon Master szemmel nézve. Ha nektek azonban nem jut DM, a klasszikus RPG-k még mindig ott vannak, kezdve a Neverwinter Nightsszal.

Hirdetés

A BioWare anno a D&D harmadik kiadásának szabályrendszerére építette fel 2002-es szerepjátékát, ami aztán 2018-ban kapott egy felújított verziót a Beamdog munkásságának köszönhetően. A srácok több kisebb tapaszt is kihoztak az Enhanced Editionhöz, de azóta a közösség vette kezébe a játék csiszolását. A D&D közösség pedig nem viccel, ha a kedvenc játékáról van szó.

A kis csapat nem mismásolta el a melót: rengeteg idegesítő hibát raktak helyre, HDR-bloom hatást csempésztek a grafikus motorba, és a fejlesztéseiknek köszönhetően a kliens-szerver kapcsolat is sokkal gördülékenyebbé vált (a NVM komoly online funkciókkal lett felszerelve). A teljes javítási jegyzéket megtaláljátok itt, de görgetnetek kell majd egy darabig, ha minden apró változtatást meg akartok vizsgálni.

A Neverwinter Nights okkal lett a D&D közösség egyik kedvenc klasszikusa. Az online támogatásnak köszönhetően számtalan extra modul készült hozzá, és a D&D történelem egyik legnépszerűbb kiadására építették azt. Ha belemásznál egy kicsit a mókába, akkor itt megvásárolhatod azt 19,50 euróért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)