Hirdetés

A Dark Souls alkotói George R.R. Martinnal készítik következő szerepjátékukat?

|

Ráadásul elvileg már nem is kell sokáig várnunk rá.

Hirdetés

Alig vagyunk túl a Sekiro: Shadows Die Twice megjelenésén, máris a FromSoftware következő készülő játékáról érkeztek hírek. A friss információk alapján a csapat és George R.R. Martin, a Trónok harca sorozat alapjául szolgáló A tűz és jég dala regények írója egy nyílt világú, középkori szerepjátékon dolgoznak együtt. 

Hirdetés

Ha igaznak bizonyulnak a Spawn Wave értesülései, akkor magát a történetet és az új IP világának hátterét is Martin fogja megírni (zárójelben jegyzem meg, hogy ennyi mellékprojekt mellett tényleg a büdös életben nem fogjuk megkapni a következő A tűz és jég dala kötetet). A kiszivárgott infók alapján a játékban főhősünk több királyságot is megtámad majd, hogy azok vezetőit eltegye láb alól, ellenfeleinek elföldelése után pedig egyedi erőket szerez meg az uralkodóktól - idáig ez tökéletes recept egy vérbeli FromSoftware játékhoz. 

Egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy a FromSoftware csapata jelenleg is vadul dolgozik két még be nem jelentett játékon. A legvalószínűbb tippek szerint ez a két titokzatos cím a Bloodborne 2 és a Demon's Souls remaster, de könnyen lehet, hogy megint meglepetést okoznak a fejlesztők, és a Sekiróhoz hasonlóan egy teljes új IP-t húznak elő a kalapból. 

Kérdéseinkre elvileg a 2019-es E3-on kaphatunk választ, mivel a pletykák szerint ott fogják bemutatni az új szerepjátékot, amelyet a Bandai Namco adhat ki. Ha pedig már meg is mutatják, akkor a megjelenés sem lehet olyan vészesen messze. 

Titeket mennyire csigáz fel a gondolat, hogy George R.R. Martin és Hidetaka Miyazaki együtt dolgozhat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)