Hirdetés

Máris új IP-n dolgoznak a Dark Souls fejlesztői

|

Természetesen a DLC-ket még befejezik, de a dizájner csapat már nekiállt a következő projektnek.

Hirdetés

Korábban is az a hír járta, hogy a From Software már nagyon szeretne valami olyat csinálni, ami nem Dark Souls. A kiadó persze nem nagyon akarta elengedni őket, hiszen mint az az eladásokon látszik, a franchise erősebb, mint valaha, azonban úgy tűnik, hogy a csapat már döntött.

A Dark Souls III rendezője, Hidetaka Miyazaki egy interúban elmondta: "Ahelyett, hogy egy újabb folytatást csinálnánk, úgy gondolom eljött az ideje, hogy elinduljunk egy másik irányba. Az igazság az, hogy az új IP fejlesztése már el is kezdődött. Jelenleg nincs tervben, hogy folytatást, spin-offot vagy bármilyen kapcsolódó játékot csináljunk, de nem mondom, hogy erre 0% az esély. Mondjuk ha öt év múlva odajön könyörögni az egyik fejlesztő, hogy készíthessen egy újabb Dark Souls részt, nem zárom ki a lehetőségét, hogy belefogjanak a projektbe." - mondta a rendező.

Amikor a Demon's Souls remake-ről kérdezték, Miyazaki azt mondta, valami merőben újat szeretnének alkotni. A Dark Souls III első DLC-je 2016 végén, a második valamikor 2017-ben érkezik, így valószínűleg a következő projekt még nagyon kezdeti stádiumban van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)