Hirdetés

Frontline Nation - oszoljál körökre most

|

A Colossai Studios bejelentette új modern, körökre osztott stratégiai játékát Frontline Nation címmel, amely Európában, a közeljövőben játszódik. A játék két különböző játékmenetbeli szintet tartalmaz: stratégiai és taktikai. Nem mintha a kettő annyira különbözne egymástól. A stratégiai szinten a játékos menedzseli a gyártást, diplomáciai tárgyalásokat tart, kutat, fejleszt, és irányítja a seregeket. A taktikai szinten zajlanak a csaták. A dinamikusan előállított csatatereken harcoló seregek felett teljesen mi uralkodunk. Dinamikus időjárás-effektek, napszak változások, és számtalan taktikai lehetőség, 500 régió, 90 város... Összesen 45 országban játszhatunk, és 20 féle egységet irányíthatunk. A megjelenés 2006. második felében várható.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)