Hirdetés

Frontlines: Fuels of War várat magára

|

A Frontlines: Fuels of War rajongói sajnos várhatnak még egy kicsit… Eredetileg idén ősszel került volna a boltokba a játék, de csúszni fog: 2008 januárja előtt nem fogjuk kézhez kapni. Hogy miért késnek ennyit a fejlesztők, arról sajnos nincs semmilyen hír.

Hirdetés

A Frontlines az Unreal 3 engine-jét használja, (a Rainbow Six: Vegas-hoz hasonlóan) és a jó öreg Battlefield-szériát szeretné követni. A hatalmas játékterületeken szólóban vagy multiplayerben is próbálkozhatunk, harckocsikat, helikoptereket irányithatunk, vagy mindenféle high-tech kütyükkel szórakozhatunk, a hadviselés érdekében. Kis különbség viszont a Battlefield 2-höz képest, hogy a zászlókat csak egy bizonyos sorrendben foglalhatjuk el, amitől az egész játék átláthatóbb lesz és az ellenfelek is jobban tudnak a lényeges helyekre koncentrálni. Meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. (Thx KiZso)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)