Hirdetés

Frontlines médiaattack

|

Egészen elképesztő mennyiségű videó látott napvilágot a Desert Combat mod fejlesztőinek önálló játékából.

Hirdetés

Hová vezethet Földünk mértéktelen kizsákmányolása? A választ már sokan kísérelték meg felvázolni, s abban nagyjából mindenki egyetért, hogy éhinség, túlnépesedés, járványok, a környezetszennyezés katasztrofális körülményei, életre alkalmatlan területek folyamatos növekedése, és mindenek előtt háborúk. Harc az életben maradásért, az utolsó, még meglévő erőforrásokért, melyek végül nem szolgálnak mást, mint a háború fenntartását. A fekete (olaj) s a vörös (vér) örökre elkeveredik, s az emberiség a nukleáris csapások tisztítótüzében semmisíti meg önmagát, esélyt adva a bolygónak az újrakezdésre.
Habár a Kaos Studio komoly taktikai érzéket, és jól kidolgozott csapatjátékot igénylő FPS-e nem evez ennyire előre az idő folyamán, két egymással farkasszemet néző frakció (Kelet vs. Nyugat)a még megmaradt erőforrások birtoklásáért vívott elkeseredett harcát dolgozza fel.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)