Hirdetés

Frostpunk - napok múlva jön a Fall of Winterhome DLC

|

Hamarosan új tartalmakkal bővül a This War of Mine készítőinek legfrissebb játéka.

Hirdetés

A Frostpunk egy remek játék lett, amely minden egyes frissítéssel csak még szórakoztatóbbá és tartalmasabbá válik. A 11 bit Studios gondoskodik róla, hogy ne maradjunk tennivaló nélkül, így a Survivor mód és a People and Automatons update után hamarosan megkapjuk a következő tartalmi csomagot is, amely az előzőekhez hasonlóan szintén ingyenes lesz. 

Hirdetés

A The Fall of Winterhome egy szcenáriót tár elénk, amely az alapjátékból ismerős város, Winterhome sorsát taglalja. Jelenleg még kevés infó van arról, hogy pontosan mit tartogat a DLC, viszont úgy hírlik, hogy egy új térképet és felfrissített látványt, illetve a Frostpunk morális rendszerének új megközelítését kapjuk meg. Ebből már nem nehéz kikövetkeztetni, hogy valószínűleg a szóban forgó várost irányítjuk majd annak végnapjai alatt. 

A Frostpunk - The Fall of Winterhome szeptember 19-én jelenik meg PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)