Hirdetés

Frostpunk - karácsonyfát és ingyenes frissítést kapunk az ünnepekre

|

A Christmas Carol címmel ingyenes update futott be az 11 bit studios játékához.

Hirdetés

Menthetetlenül közeledünk a karácsonyhoz, éppen itt az idő gondoskodni a megfelelő ajándékokról. Az 11 bit studios csapata pedig már most el is intézte szépen a karácsonyi ajándéklistát. 

Hirdetés

Játékuk, a Frostpunk ugyanis kapott egy teljesen ingyenes tartalmi bővítményt. Nem véletlen, hogy pont A Christmas Carol, azaz Karácsonyi ének lett az update címe. Aki olvasta Charles Dickens klasszikus regényét, az pontosan tudja, hogy a történet a viktoriánus Londonban játszódott, a Frostpank pedig elég aktívan merít ebből a korszakból. Maga a frissítés a játék Endless módjában tesz elérhetővé egy új küldetést, sőt egy karácsonyfa is kerül a bázisra. A missziós során a túlélők annak reményében fordulnak hozzánk, mentsük meg a karácsonyt, és szervezzünk egy nagy közös lakomát, ahol természetesen az ajándékozás sem marad el. Ebben a fagyos világban azonban ez cseppet sem könnyű feladat. 

Ti tesztek majd egy próbát az A Christmas Carol küldetésével? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)