Hirdetés

Frostpunk - Ilyen tartalmakkal bővül még idén

|

Az áhított sandbox mód is érkezik számos újítással együtt, méghozzá ingyen.

Hirdetés

A játék fejlesztőcsapata, a 11 bit studios egy roadmap formájában osztotta meg, hogy mi vár még a Frostpunkra és a játékosokra az idei évben.

Hirdetés

A Frostpunk remek kritikai fogadtatást tudhat magáénak, és mind a mai napig a Steam egyik legkeresettebb címe az áprilisi megjelenés óta. A sikerekkel együtt is több oldalról érte az a kritika a játékot, miszerint rettentően kevés tartalommal került kiadásra. A fejlesztők is érzik ezt, már dolgoznak a probléma orvoslásán, ahogy ezt a képen látható közleményben is olvashatjuk:

A Város túlélte a vihart, viszont még közel sem ért véget a kaland - készen állunk az újabb expedíciókra. A fejlesztési tervünk képet ad majd arról, hogy merre is tart a Frostpunk 2018-ban. Új játékmódok, eszközök és szcenáriók is érkeznek a folyamatos technikai patchek mellett. Mondanunk sem kell, mindez INGYENES frissítések formájában történik majd. 2019-re pedig még több újdonsággal készülünk…

Idén többek között egy nehezített és sokkalta kegyetlenebb játékmód, a Survivor, új egységek és automatonok, de a játékosok tömege által követelt, végtelenített sandbox mód is bekerül majd a városmenedzseléssel keresztezett túlélőjátékba.

Ti nyúzzátok még a Frostpunkot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)