Hirdetés

Frostpunk - képeken a This War of Mine készítőinek újdonsága

|

A This War of Mine készítőinek új játéka is folyamatosan nehéz döntésekkel bombáz majd, amik közül néhányat megmutatnak a Frostpunk frissen kiadott képei.

Hirdetés

Míg a csapat előző játéka, a This War of Mine egy nagyon is valós konfliktust dolgozott fel, következő játékuk, a Frostpunk egy képzelt világ zord tájaira kalauzol el. Az év második felére ígért városépítő stratégia így is rendkívül keménynek tűnik az első screenshotok alapján.

Hirdetés

A frissen kiadott képeken néhány érdekes infó bújik meg a játékról, a kolóniánk egészét mutató képernyőn például láthatjuk, hogy erőforrásaink és városunk lakóinak fizikai állapota mellett a reményt is fent kell tartanunk kis közösségünkben. A Frostpunk emellett azt a lehetőséget is megadja, hogy megszabjuk városunk törvényeit, így ha igazán szorult helyzetbe kerülünk, a súlyos betegeken kísérleteket hajthatunk végre, feltételezhetően hogy fejlesszük városunk orvosi tudását, illetve a gyermekeket is dolgozni küldhetjük.

Persze ha az egyik csemete megsérül, meggondolhatjuk magunkat, de ekkor számolnunk kell a kieső nyersanyagok által okozott elégedetlenséggel. Az mindenesetre biztos, hogy a Frostpunk végigjátszása sem lesz éppen sétagalopp. Ezek mellett a rendelkezésünkre álló építési lehetőségeket és a játék látványvilágát is szemügyre vehetitek a fenti galériában.

Nektek hogy tetszik eddig a 11 bit studios új projektje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)