Hirdetés

Újabb szívszaggató játékot ígérnek a This War of Mine fejlesztői

|

A különleges alkotást jegyző csapat gőzerővel dolgozik következő játékán, aminek a témája szintén a túlélés lesz, de ezúttal egészen más módon.

Hirdetés

Remek játékot készített a 11 bit studios, a This War of Mine magasra tette a lécet, a háború borzalmait a civilek szemszögéből bemutató alkotás (amelyben egy maroknyi embert irányítva kellett a túlélésért megküzdeni) minden szempontból nagy siker lett. A Frostpunk témája más lesz, de érzelmekben itt sem lesz hiány.

A legfőbb célunk a játékban az, hogy sikeresen menedzseljünk egy szó szerint a jég hátára épült városkát, és gondoskodjuk lakosaink túléléséről. Ahogy a This War of Mine-ban, úgy itt is súlyos morális döntéseket kell majd meghoznunk, ám ezúttal nem egy csapat, hanem egy egész közösség vezetőjeként.

A játék vezető dizájnere, Jakub Stokalski is mesélt egy kicsit a projektről, és úgy tűnik, hogy ez tényleg egy egyedi alkotás lesz.

"A Frostpunk nem egy olyan városépítős játék lesz, mint a SimCity, amiben ha gondot okoz a bűnözés, építesz három rendőrállomást és megoldódott a probléma. Nem, ilyen nem lesz a Frostpunkban. Döntéseket kell hoznod és vállalni a következményeket, nem akarjuk, hogy az emberek egyszerű feladatokkal nézzenek szembe."

A tervek szerint az E3-on többet láthatunk majd a készülő játékból, ami még idén megjelenhet PC-re.

És ehhez persze vers is dukál, ma már ez lesz srácok, mi komolyan vesszük a költészet napját:

A jég hátán megélni, mondd csak, hogy lehet
Háborúban megtört szív, lásd, hogy szeret
Építsünk várost, falai közt szenvedés
Vár csak ránk, okosnak lenni itt kevés
Dönteni kell, s minden lépés végzetes
Vezetni kell, bármi van, szét ne ess!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)