Hirdetés

Fruit Ninja Kinect - 8-bites DLC érkezik

|

A Fruit Ninja Kinect legújabb letölthető csomagja a múltba repít vissza minket.

Hirdetés

Az Xbox 360-exkluzív kiadás hamarosan megjelenő DLC-je a 8-bit Cartridge nevet kapta, a lejjebb található videó pedig meg is magyarázza, miért (de kitalálni sem megerőltető).

A Fruit Ninja okostelefonos és táblagépes sikere után az Xbox 360-nal és Kinecttel rendelkező játékosok szívébe is belopta magát, tavalyi megjelenése óta 1.5 millióan töltötték le. A Halfbrick mindenképp szeretné elkerülni, hogy a játék a feledés homályába merüljön, így augusztus harmincegyedikén közkézre bocsátja a Fruit Ninja Kinect kinézetét teljes mértékben megváltoztató, 160 MS Pontért megvásárolható csomagot. Az ötlet mindenképp érdekes, de bennem vegyes érzések vannak ezzel kapcsolatban. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)