Hirdetés

Fujitsu Air Command - Videóteszt

|

A Wii sikerét kihasználva a Fujitsu elkésztette saját mozgásérzékelős kontrollerét. Fujitsu Air Command teszt!

Hirdetés

A konkurencia az elmúlt években irigykedve nézett a Nintendóra és a Wii-re (ma már a DS-re is), mert senki nem gondolta, hogy nagyjából egy GameCube képességű konzolt csak a kontroller forradalmisága képes a fellegekbe repíteni.


Ma pedig már a trenddel haladva mindenkinek van valami kütyüje, amivel a mozgásérzékelés lehetőségeit a játékokba kívánják átvezetni. A Microsoftnak ott a Natal, a Sonynak ott van a saját Motion Controllere, a PC-nek pedig a Fujitsu fejlesztette ki saját Air Command névre hallgató mozgásérzékelős kontrollerét. Egy Fujitsu Air Command nálunk is ját a múlt héten, amit Kacor és mazur vett górcső alá a Gs Live adásában. Air Command videóteszt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)