Hirdetés

Már készül a Shadow of the Colossus atyjának új játéka, és nem lesz kicsi

|

Fumito Uedát és a The Last Guardian halogatását ismerve sokat kell még rá várnunk, de biztosan megéri.

Hirdetés

Ueda lassan dolgozik, de munkájának eredménye mindig fantasztikus. Az ICO, a Shadow of the Colossus és a The Last Guardian után sem fejezi be karrierjét.

Hirdetés

Következő projektje is egy az említett játékokhoz hasonló méretű játék, viszont még nagyon az elején tart a fejlesztés. A GenDesign stúdió egyelőre prototípusok közül válogat, több ötlet is felmerült. A Kowloon Nights alap támogatja, ami korábban például a The Darwin Project és a Scorn megvalósulásában is segített. Ueda elmondta, ha idővel úgy találják, nagy játékot akarnak készíteni és ehhez bővíteni kell a csapatot, megteszik.

Egyelőre tehát ennyit tudni, a bejelentésre még 1-2 évig nem számíthatunk. Vagy lehet, hogy bejelentik, aztán hét évvel később fog megjelenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)