Hirdetés

[FuN] Ahova Master Chief is gyalog jár

|

Úgy tűnik, az új trend az, hogy mindenki népszerű játékok hírnevét meglovagoló relikviák eladásával kíván több-kevesebb pénzhez jutni, kihasználva a rajongók fanatizmusát.

Hirdetés

A számos kézzel festett konzol, azok kiegészítői és használhatatlan (bár kifejezetten mutatós) dísztárgyak után most egy praktikus, mindennapi életünkben fontos szerepet játszó használati tárgyhoz juthattok hozzá, ha elég elszántak vagytok. Találjátok ki, hogy melyik franchise rajongói bázisát célozza meg az alkotás. Segítek: az elmúlt héten hatalmas körülötte a hype a legújabb rész megjelenése miatt, és akinek még ez sem elég, annak a címben már ellőttem a megfejtést. Igen, a Halo-ról van szó. Ezennel prezentálom nektek a Master Chief-es WC-ülőkét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)