Hirdetés

[FUN] Az átoperált Master Chief jótékonykodik

|

Elöljáróban bocsánat a bulvárlapok "sztár"rovatát idéző címért, de ami most következik, azt ez a mondat írja le legjobban.

Hirdetés

David Johnson - foglalkozását tekintve: művész - úgy döntött, hogy ha már itt a Halo 3, meg ez az egész felhajtás, akkor itt az ideje belógatni a kalapját a pénzzuhatag alá - avagy kicsit keresni rajta. Igen ám, de elég nehéz ma a Master Chief iparban labdába rúgni, hiszen van már viaszból, egyesek papírból is elkészítették, de lesz majd LEGO Master Chief is. Hősünk amúgy is befolyásos fickó: ott van az oktatás élvonalában, politikusokkal partizik néha, de ha ha úgy tartja kedve, akkor beugrik az amerikai tőzsdére és bezárja azt. Sőt, ahogy ma reggel láttuk már a slozira se mehetünk ki úgy lassan, hogy ne találkozzunk vele...
Mit lehet tenni ilyenkor? Dave nyilván úgy gondolta, hogy egy új arculattal frissít az ötleten. Miért ne lehetne harminc centis alkotása mondjuk női figura, és miért ne ajánlja fel a vételár 10 százalékát egy mellrák ellen küzdő szervezetnek? És Dave így tett! Az szobrot pedig feltette az eBay-re. Alul megcsodálható a Halo-őrület szvsz eddigi legjobban kinéző, de egyben talán legizzadságszagúbb produktuma. Nos katonaviselt barátunk valahogy így jótékonykodik - ezúttal egy női testben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)