Hirdetés

[FuN] Baki a PS3 promóban

|

A holland Mediamarkt magazin egyik cikkében éppen a PS3-at szerették volna népszerűsíteni, azonban a szerkesztők elkövettek egy kínos bakit amikor a hangulat alapozásához képeket válogattak...

Hirdetés

A cikk hátterében látható szép kis kocsit ugyanis nem nagyon fogjuk vezetni PS3 kontrollerrel a kezünkben, hisz a játék amiben található, nem is erre a konzolra készült. A Project Gotham Racing 3 a rivális Xbox360-ra jelent meg még 2005-ben, méghozzá a Microsoft gondozásában. Eléggé valószínűtlen, hogy a Sony-nak sikerült volna egy Xbox360 exkluzív címet elcsípnie, ha egyszer azt éppen a konzol gyártója adta ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)