Hirdetés

[FuN] Mellsimogatás - Level 1

|

Mindannyian hallotunk már olyan vádakat, hogy a videójátékok ártalmasak az emberi kapcsolatokra, mert nem jut időnk egyszerre a barátnőnkre és a játékra is. Nos ezennel változott a helyzet :)

Hirdetés

Egy Jennifer Chowdhury nevű fiatal hölgyemény diplomamunkájaként elkészített egy programot, melynek célja párok összehozása egy intim játék formájában. Az egész ötlet lényege, hogy mind a fiún, mind a lányon elhelyeznek számos nyomásérzékelőt, és egy hatalmas kivetítőn ikonok jelennek meg, melyek jelzik, hogy melyik gombot kell éppen megnyomni... a másikon. Szóval a fiúk melleket simogatnak, a lányok feneket markolásznak. Videó alább :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)