Hirdetés

[FuN] World of Whorecraft

|

A World of Warcraft: Burning Crusade kiegészítőben bevezetett epic mountok csillagászati ára bizony hatalmas kihívás elé állította azokat, akik meg szeretnék szerezni őket, s egyesek még az extrém megoldásoktól sem riadnak vissza, hogy rátehessék kezüket egy ilyen hátasra.

Hirdetés

A legutóbbi vállalkozó kedvű játékos egy hölgy, aki nem mást kínált fel egy mount árát jelentő 5000 aranyért cserébe, mint saját testét. Az ajánlat értelmében az az illető, aki hajlandó ennyi pénzt áldozni a kisasszony kegyeiért, küldjön egy fényképet magáról és a karakteréről (ez utóbbin látható legyen a pénz mennyisége). Megkötés ezen kívül szinte semmire nincs, a hölgy állítása szerint bárkivel és bármit...
Az ajánlat olyan sikeres volt, hogy körülbelül egy óra múlva nyélbe is ütötték az üzletet, mint arról a frissített honlap is tanúskodik.
Ezután mi következhet még? :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)