Hirdetés

Fury - Újabb RPG a kibertérbe

|

A Fury weboldala megnyitotta kapuit, melyen megjelentek az első információk és képek erről a tervek szerint május 10-én az E3 alatt debütáló MMORPG-ről. A játékban megtalálhatók lesznek a már jól bevált MMO elemek, mint a harc és csapatmunka, melyet megbolondítottak az FPS játékok adta lehetőségekkel. Az így megszületett pörgős játékmenetnek köszönhetően a játékosok jutalmakat szerezhetnek, melyeket később a karakter alakítása közben használhatnak fel. A fejlesztők közül Adam Carpenter - vezető dizájner mondta el, hogy a játékot a legkönnyebben úgy képzelhetjük el, ha vesszük a WoW Battlegroundsot és a Guild Warst, valamint ezt vegyítjük egy kis Unreal Tournamenttel és Battlefield 2-vel. Úgy kerülünk be az eseményekbe, hogy igen csak magunkra vagyunk utalva, mindenféle különleges felszerelés nélkül, csak a saját képességeinkre számíthatunk. Paul Whipp producer még hozzá tette, hogy a játék nem csak a harcról szól, hisz nagy szerepe van a karaktermenedzsment résznek, mely mindenki álma lehet. Úgy gondolják, hogy sokan fognak elidőzni azzal, hogy a karakterük képességeit finomítsák, hogy vérbeli harcost faragjanak belőlük.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)