Hirdetés

Fut még néhány ütős akció, amikkel olcsón szerezhettek be játékokat

|

A PlayStation, az Xbox, a Humble Bundle, a Steam, az Epic Games Store és a GOG is tartogat kihagyhatatlan ajánlatokat, amikre még lecsaphattok, de sietnetek kell.

Hirdetés

Számos alkalommal leírtuk már, de örökbecsű igazság, hogy gamernek lenni nem olcsó hobbi. A konzolosoknak sem az, de PC-snek még drágább, az viszont mindkét táborra igaz, hogy a videojátékokért egyre többet kell fizetni, a játékipar pedig olyan tempóban szállítja a címeket (elég csak a 2023-as kifejezetten erős felhozatalra gondolni), hogy lehetetlenség pénztárcával bírni azt.

Szerencsére mindig van lehetőség rá, hogy lefaragjunk a kiadásokból: a havi előfizetéses szolgáltatásokat választva (mint a Game Pass és a PlayStation Plus), az ajándékokat elfogadva (lásd az Epic Games Store meglepetéseit), a különféle csomagokra lecsapva (a Humble Bundle élen jár ebben), valamint a rendszeres leárazásokat kihasználva (elég csak a Steam időszakos vásáraira gondolni) úgy húzhatunk be játékokat, hogy egyúttal spórolhatunk is. 

Hirdetés

A Humble Store-on két bundle is fut: az egyikben, a filmes és televíziós hősökkel kapcsolatos alkotásokat válogatta össze az Outright Games, ennek köszönhetően 17 játékot tudhattok magatokénak kevesebb, mint 14 euróért (nagyjából 5300 forintért), a másikban pedig GOG-os szerepjátékokra csaphattok le mintegy 11 euróért (kb. 4200 forintért), köztük a Wasteland 3: Colorado Collectionre és a Darksiders III: Deluxe Editiönre is. Ezek mellett még 1 napig fut a Solstice Celebration Sale, amelynek keretében különböző kategóriákban csaphattok le egy rakás játékra: van külön Bethesda, Bandai Namco, Capcom, Nacon és Koei Tecmo kategória is, de akár ár szerint is válogathattok, hiszen van külön 5, 10 és 20 dolláros szekció is. Íme néhány kiemelt akció: 

Január 4-én este 19:00-ig még fut a Steam téli vására is, amely szintén tartogat izgalmakat, és a Steam Awards győztesei közül is behúzhattok egyet-kettőt féláron (mint a Sifu és az Atomic Heart). Külön franchise-okra is szűrhettek, ha csak a Resident Evil, a Battlefield, az EA Sports, a Final Fantasy, a Star Wars vagy éppen a Fallout érdekel, de az alábbiakban összeválogattunk pár vegyes ajánlatot:

Az Epic Games Store-on egészen január 10-ig tart még az ünnepi vásár, amely még extrát is kínál a vásárlási kedv megtámogatásához, ugyanis 33-os kedvezménykupon jár érte, amit fel lehet használni a következő tranzakciónál, ráadásul mindez beleszámít az Epic jutalomrendszerébe is. Január 4-ig még ingyen húzhatjátok be a platformon A Plague Tale: Innocence-t, az alábbiakat pedig olcsón:

Január 4-ig még a GOG-on is érdemes körülnéznetek, ugyanis számos klasszikus árát nyirbálta meg az áruház, nem ritkák a hetven, nyolcan és kilencven százalékkal olcsóbb címek sem. Itt is vannak csodálatos csomagok (mint a Warhammer 40k, az Endless vagy a Krush 'N Destroy bundle-ök), de ha ezekre nem is csillan fel a szemetek, talán az alábbi ajánlatokra igen: 

A PlayStation Store-on már a januári leárazások pörögnek, amik között szintén érdemes körülnézni, és nem csak azoknak, akik PlayStation 5-tel rendelkeznek, a PS4-tulajok is találhatnak fogukra valót.  

Végül ne feledkezzünk meg az Xboxról sem, ahol szintén érdemes kutakodni, ahol ugyancsak akad néhány finom falat azok számára, akik rendelkeznek Xbox Series X/S konzollal. Nézzétek csak: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)