Hirdetés

Futottak még - a hét kimaradt hírei (35. hét)

|

Szokásos heti visszatekintő rovatunk újabb fejezetéhez érkeztünk és a nyár utolsó hete temérdek újdonságot tartalmazott.

Hirdetés

A Futottak még rovat második kiadását olvashatjátok, remélhetőleg rátaláltok minden olyan információra, amit hét közben hiányoltatok és talán néhány újdonság meglepetésként érhet titeket. Jó szórakozást!


Augusztus 27.

The World Ends With You - A Square Enix különleges szerepjátéka immáron iOS platformokon is elérhető. Az iPad verzió 15.99 euróért szerezhető be. A Solo Remix alcímű játék a 2007-ben megjelent DS verzió átirata.

Lollipop Chainsaw - A Grasshopper Manufacture legsikeresebb játéka lett, ebből szállítottak le a legtöbbet a csapat eddigi összes címe közül, mint például a Shadows of the Damned, a No More Heroes vagy a Killer7.

Dark Souls: Prepare to Die Edition -  A Namco Bandai bejelentette, hogy a PC-re augusztus 24-én megjelenő, kibővített "Prepare to Die Edition" névre hallgató Dark Souls kiadás október 26-án PS3-ra és X360-ra is tiszteletét teszi.

 

Augusztus 28.

The Walking Dead Episode 3 - Megjelent a Telltale zombis sorozatának következő epizódja, a "Long Road Ahead" művésznéven futó alkotás már elérhető PC-re, PS3-ra, X360-ra, Mac-re, de az iPad játékosoknak még várniuk kell rá.

 

Hawken - A játék teljes mértékben támogatja majd az Oculus Rift névre hallgató headsetet.

 

Project Hell - A Dead Island csapatának néhány tagja  új játék fejlesztésébe kezdett, ami egyfajta hack & slash lesz fantasy stílusban. A játék a Dead Island motorját használja, ami lényegében egy a zombis címhez készített modból nőtte ki magát. A program kezdetben PC-n kerül kiadásra, de később PS3-ra és X360-ra is portolhatják. (További képek a galériában)

DmC Devil May Cry -  Újabb elfeledett gamescom anyag került terítékre, ezúttal a DmC Devil May Cry kapott 12 percnyi videót, melyben gameplay jeleneteket is láthatunk,, természetesen fejlesztői kommentárral.

Tony Hawk's Pro Skater HD - Gőzerővel készül a játék első DLC-je, ami a Tony Hawk's Pro Skater 3 klasszikus pályáit emeli át a HD végződésű felújított változatba. Két videó is érkezett a két említett pályáról, bemutatkozik a Los Angeles és az Airport HD kiadása:

Orcs Must Die 2 - A Robot Entertainment bejelentette a Fire & Water Booster DLC-t, ami már meg is jelent augusztus 29-én és beszerezhető 4.99 dollárért. Újabb szinteket, újabb ellenfeleket, új képességeket és megannyi bővítést kapunk a DLC által.

Yakuza 5 - Öt új látnivalón villog a Namco Bandai Yakuza szériájának következő tagja, a képeken a játék szereplőit láthatjuk. A PlayStation 3 exkluzív cím ott lesz az idei Tokyo Game Show felhozatalában is. (További képek a galériában)

ZombiU - Bemutatkozik a Survival Mode, amelyben a játék többi részével ellentétben nem érvényes az újraéledési rendszer és ha meghalunk, valóban vége a mókának. Egyetlen életünk lesz, azzal kell gazdálkodnunk: nem lesz újraéledés, újratöltés, az egész játékot így kell végigtolni. Lehetőség van arra is, hogy üzeneteket hagyjunk a többi játékosnak a falakon Dark Souls módra, de arra nincsen semmilyen biztosíték, hogy ezek ártó vagy segítő jellegűek lesznek.

Karateka - Az ESRB besorolása után iOS rendszerekre, PC-re, PS3-ra, X360-ra és Wii U-ra is jöhet az 1984-es klasszikus verekedős játék feldolgozása, melyet a Prince of Persia készítője, Jordan Mechner jelentett be még februárban.

Shin Megami Tensei 4 - Megkapta a maga debütáló trailerét a szerepjáték sorozat folytatása: a 3DS-exkluzív Shin Megami Tensei 4 2013-ban kerülhet kiadásra az Atlus forgalmazásában.

Gears of War: Judgement -  Az Official Xbox Magazine felfedte a Judgement multijának egyik új fajtáját, a Free-For-All módot, melyben mindenki mindenki ellen harcolhat. Két pálya is akad, amely támogatni fogja ezen többjátékos módot, a Gondola és a Library.

Darksiders II - Napvilágra került a folytatás Wii U borítója, de megjelenési dátum továbbra sincs.

Dynasty Warriors 7: Empires - Új játszható karakter előzetestét tekinthetjük meg, ő pedig nem más, mint Xu Shu. A játék november nyolcadikán jelenik meg Japánban a Tecmo Koei gondozásában. 

 

Need for Speed: Most Wanted -  "Ha megtalálod, vezetheted" című bemutatóval erősít a 2012-es Most Wanted. A Criterion szerint a játékosok bármilyen kocsival versenyezhetnek, amit csak megtalálnak atérképeken elszórva.

Crusader Kings 2 - Legacy of Rome néven jön a következő kiegészítő, ami a Bizánci birodalmat adja hozzá a játékhoz. Új frakciórendszer, a vezető fejleszthetősége, bizánci döntéshelyzetek és események, több vezetői tulajdonság és megannyi más várja a Crusader Kings 2 szerelmeseit. A DLC 2012 negyedik negyedévében jelenik meg, kizárólag digitális letöltés útján lesz beszerezhető 10 dollárért.

 

Augusztus 29.

Natural Selection 2 -  Előzetest kapott az Exosuit, ami az emberek által irányított mechákat jelenti és remek védelmi erőket jelentenek az alienek ellen. Az Unknown Worlds által fejlesztett, Half-Life 2 modból önálló játékká lett cím hamarosan előrendelhetővé válik, kizárólag PC-re.

The Binding of Isaac - Edmund McMillen (Super Meat Boy) fejlesztő bejelentette, hogy a produktum konzolokra is ellátogat (platformmegjelölés nélkül), a Wrath of the Lamb kiegészítővel a csomagban. A DLC extra módokat, tárgyakat és co-op támogatást ad a teljes játékhoz, ám a konzolos változatok megjelenési dátuma még nem ismert.

Mass Effect 3 - A Wii U verzión nem más dolgozik, mint a Straight Right névre hallgató, Melbourne-székhelyű fejlesztőcsapat - derült ki a brigád Facebook oldaláról. A Straight Right felelt korábban a Need for Speed: Shift 2 iOS eszközökre szánt verziójáért is.

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy HD - A Capcom bejelentette, hogy ősszel kiadásra kerül az első három Phoneix Wright: Ace Attorney epizód HD felbontásban, felújítva iOS eszközökre.

Total War Battles: Shogun - Már elérhető PC-re és Mac-re a valósidejű stratégiai játék iPhone és iPad eszközökre. A játék 7.99 dollárba kerül Steamen, íme a megjelenést népszerűsítő trailer:

PlayStation All-Stars: Battle Royale - Raiden is csatlakozik a többi PlayStation sztárhoz, rendkívüli képességei miatt sokan fogják választani, ha csatára kerül a sor. A PlayStation All-Stars: Battle Royale november 21-én jön Európába, kizárólag PS3-ra és PS Vitára.

Harmo Knight - Traileren a Pokemon játékokat fejlesztő Game Freak stúdió új produktuma, a Hamo Knight, ami 3DS exlkluzív lesz. Ez egy színes, ritmus alapú játék, amelyben egy lovaggal kell a pályán keresztül jutnunk, miközben ellenfelek és természetes akadályok állják utunkat, mindezt szívmelengető zenére.

Cradle of Egypt 2  - Novemberben jön Nintendo DS-re a Rising Star Games következő matériája, ami 100 pályán keresztül, fáraó témában szórakoztat el minket a Jewel játékokban megszokott stílusban. Segítségünkre lesz rengeteg eszköz, mini-játékok és achievementek is. A játék ára 19.99 dollár lesz.

One Piece: Pirate Warriors - A sztori mód leginkább azoknak mond majd valamit, akik figyelemmel követik a One Piece szériát. Az alábbi videóban Zoro és Mihawk összecsapását követhetjük figyelemmel, míg a játék szeptember 21-én éri el Európa partjait, PlayStation 3 platformra.

End of Nations - Szeptember hetedikén kezdődik a harmadik zárt béta és egészen szeptember kilenc, délig tart. Regisztrálni itt lehet rá. A Trion által elképzelt MMORTS szeptember 20-án fog megjelenni. 

Professzor Layton and the Legacy of Super Civilization A - Trailert kapott a soron következő Professor Layton epizód, melynek várható megjelenése 2013. 

LocoCycle - Befutott a játék első gameplay előzetese. Az E3-on bemutatkozó Xbox 360 exkluzív cím a Twisted Pixel berkeiben készül és 2013-ra várható. A magától működő motorok hangjai Robert Patrick és Lisa Folles lesznek.

 

 

Augusztus 30. 

Rise of the Triad - Az Interceptor Entertainment újra előveszik a Rise of the Triad címet és átültetik azt modern grafikus motorra. A játékmenet lényege, hogy nácikat kell ölnünk metál zenére, különböző pályákon keresztül. Még 2012-ben megjelenhet a játék PC-re. 

Animal Crossing 3DS - A Nintendo of America megerősítette, hogy a 3DS exkluzív projekt 2013 első felében a nyugati országokban is elérhetővé válik.  Japánban egyébként november nyolcadikára várható.

Transformers: Fall of Cybertron -  Az Activision megígérte, hogy kijavítják a Fall of Cybertron PC-s változatának hibáit, amelyek leginkább a többjátékos módot sújtják.

Professzor Layton and The Miracle of Mask - Bejelentésre került a Level 5 fejlesztette The Miracle of Mask alcímű Professor Layton epizód angol megjelenési dátuma, ami október 26-ra datálható.

Alien: Colonial Marines - Újabb multis játékmód kapott trailert: az Escape játékmód lényege, hogy négyfős csapatok küzdenek egymással. Az egyik csapat tagjai tengerészgyalogosok képében megpróbálnak mielőbb, sértetlenül eljutni a pálya egy biztonságos pontjára, míg a másik team xenomorfokként megpróbálják megakadályozni ezt. 

A Walk in the Dark - Lenyűgöző indie-platformer került bejelentésre, ami leginkább a Limbóra hasonlít. A kizárólag PC-re megjelenő játékban egy macska elveszik és olyan helyekre kerül, ami nem éppen cicáknak való. A rendkívül hangulatos platformerben négylábú kedvencünk hatalmasakat tud ugrani, ráadásul karmaival meg is tud kapaszkodni bármilyen felületen, tehát izgalmas játékmenetnek nézünk elébe. A premier még idén várható.

 

God of War: Ascension -  Kiderült Kratos soron következő kalandjának bemutató dátuma, ami a Sony szerint 2013 március 13. Lesz két gyűjtői változat is: a Collector's Edition fémdoboza tartalmaz egy Kratos szobrot, a hivatalos soundtracket, minden DLC-t ingyen kapunk meg, ráadásul ingame tartalmak is ütik markunkat. A Special Edition ugyanez lesz, csak szobor és ingyenes DLC engedély nélkül.

Marvel vs. Capcom: Origins - Szeptember 25-én kerül fel a PSN és Xbox Live kínálatába 14.99 dollárért vagy 1200 Microsoft pontért.

Sniper Elite V2 - Multis DLC várható még 2012 folyamán PS3-ra és X360-ra az 505 Games és a Rebellion tolmácsolásában és olyan módokat tartalmaz majd, mint a Team Deathmatch, Deathmatch, a Team Distance King és a Distance King.

Medal of Honor: Warfighter - Új videósorozat indul a játékkal kapcsolatban, ami az újoncok "kiképzését" segíti elő: az első részben a mesterlövészeken van a hangsúly.

Stronghold Crusader 2 - A Firefly Studios bejelentette a Stronghold Crusader folytatását, ami 2013-ban kerülhet kiadásra, méghozzá közel-keleti stílusban, ahol lovagok és kalifák háborúznak egymással. Fejlett mesterséges intelligencia, új pályák, kasztok és vármodellek várnak minket rengeteg más újítás mellett.

 

Augusztus 31.  

Hitman: Absolution - Nem lesz az új Hitman címben magától újratöltődő élet, bár az egyik korai alfa-verzióba bekerült az újítás, az IO Interactive mégis kivette, mivel nem illett a széria hangulatához. Az újítások azonban nem maradtak el, ennek értelmében egy pici töltődik csak vissza életünkben, ám a többit magunknak kell visszatöltenünk. Szintén fontos bevezetett részlet, hogy lesznek a pályákon checkpointok, melyeknek hála nem kell egy három órája tartó küldetést újra kezdenünk, hanem könnyen újratölthetünk az utolsó mentési ponttól. A fejlesztők szerint így a játékosok is merészebbek lesznek a rendelkezésükre álló lehetőségek alkalmazásával.

Trine 2: Goblin Menace - A Trine 2 kiegészítése PC-n, Linuxon és OS X-en válik játszhatóvá szeptember hatodikán, 8 dolláros/7 eurós áron.

Killzone Trilogy - A francia Amazonra került ki a Kilzone Trilogy nevű PS3-as csomag, méghozzá 59.99 euróért, október 24-es dátummal. Borítókép nem volt mellékelve és hivatalos megerősítésig pletykaként kezelendő, de itt van rá a bizonyíték: 

FIFA 13 - Megtekinthetjük a focis cím első tévéreklámját. A FIFA 13 szeptember 28-án kerül a boltok polcaira.

The Unfinished Swan - Megismerkedhetünk a királlyal, aki a játék világát teremtette.

ZombiU - A Ubisoft hivatalosan is közzé tette a zombis produktum Wii U-ra szánt borítóját a cég hivatalos Facebook oldalán keresztül:


City of Heroes - Az ingyenes szuperhősös MMO végleg bezár és a Paragon Studios is lehúzhatja a rolót. A Paragon közösségi menedzsere, Andy Belford a hivatalos blogon keresztül árulta el, hogy 80 ember már most elküldésre került és év végére mindenkinek mennie kell.  A 2004 óta létező szuperhősös MMO november 30-án bezárja kapuit, így aki szeretné még utoljára kipróbálni a matériát, az most tegye meg.

 

Szeptember 1. 

Lightning Returns: Final Fantasy 13  - A Square Enix hivatalossá tette a Lightning Saga következő felvonását, a Lightning Returns: Final Fantasy 13-at. A sztori 13 nappal a világvége előtt játszódik, maga a játék pedig 2013-ban kerül kiadásra X360 és PS3 platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)