Hirdetés

Gaikai - Az online játékközvetítő hivatalosan is elindult a Dead Space 2 PC-s demójával.

|

Az Onlive szolgáltatás nagy ellenfele, a Gaikai elindult négy demóval.

Hirdetés

Az úgynevezett PC Streaming service, azaz PC játékokat online "közvetítő" szolgáltatás mostantól kezdve hivatalosan is elindult.

Bárki, aki ki szeretné próbálnia  szolgáltatást, mostantól megteheti. Az Onlive konkurenciája, amely már jó ideje készült egyelőre négy játékdemót "sugároz" - A Mass Effect 2-t (kipróbáltam, és meggyőző volt - tény, hogy nem teljes 1280x1024-es képernyőn futott, de nem éreztem rángatást, késleltetetést, semmit.), Spore, The Sims 3 (amelynek gyakorlatilag nincs is "normál" demója) és a Dead Space 2 (amelynek szintén nem létezik demója). Emellett a Second Life is kipróbálható Gaikai-on keresztül. Amennyiben ez a fajta online játék a gamer világ jövője, akkor igencsak itt van a nyakunkon a dolog: a Gaikai elég meggyőző és bárki kipróbálhatja bárhonnan a világban. 

A Gaikai előnyeként annak idején azt nevezték meg a fejlesztők, hogy az ő technológiájuk segítségével akár PS3-as vagy Xbox 360-as játékokat is lehet majd "közvetíteni" PC-re, vagy akár Macre - egyelőre a Gaikai csak PC-s játékok demóit használja.

Egyébként Dave Perry a Gaikai főnöke a GDC-n bejelentette, hogy olyan technológiát demonstrálnak majd a közeljövőben, amely Facebookba integrálhat Gaikai által működtetett/közvetített játékokat.

Aki esetleg kipróbálná a szolgáltatást:

Gaikai hivatalos oldala

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)