Hirdetés

Gaikai: "Majdnem minden kiadó leszerződött velünk."

|

A Dave Perry nevével fémjelzett felhő alapú szolgáltatáshoz egyre több kiadó csatlakozik.

Hirdetés

Egyelőre a hivatalosan bejelentve csak két nagyobb partner van, az Electronic Arts és a CapCom.

David Perry szerint a kiadók legnagyobb része már aláírt a felhő alapú játékszolgáltatóhoz: "Azt kell mondjam, hogy majdnem az összes nagyobb kiadó szerződésben áll velünk, így nagyon jól halad az együttműködésünk." - mondta el egy interjúban a gi.biz - nek - "ez egy furcsa és meglepő szituáció, ugyanis az egyetlen módszer, ahogy a videójátékukat elhelyezhetik a saját weboldalukon, az a mi technológiánk segíatségével történhet meg -csak rajtunk keresztül válik lehetővé, másképp lehetetlen." 

David Perry emellett azt is elárulta, hgoy egyszerre három ügyvédi iroda isdolgozik a Gaikainak megállapodásokon, ezek aláírásán. Maga a Gaikai szolgáltatás jelenleg zárt béta állapotban van. 

Aki esetleg még mindig nem tudná mi az a felhő alapú játékszolgáltatás, annak íme egy összefoglaló egy, a Gaikaihoz nagyon hasonló szolgáltatásról, az Onlive-ról. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)