Hirdetés

Gaikai - további hódítások Középföldén

|

A Gaikai game-streaming, azaz játék-közvetítő, játék-sugárzó szolgáltatása egyre több tartalmat szolgáltat egyre több helyen - mostantól a Gyűrük Ura Online is "nézhető" rajta.

Hirdetés

A hír azért érdekes a számunkra, mert első alkalommal streamelnek élesben MMO-t - hamarosan a Turbine másik mmo-ja, a Dungeons & Dragons Online is elérhető lesz a Gaikai segítségével. 

Sajnos egyelőre csak az észak-amerkai játékosok számára elérhető a szolgáltatás, azonban a trend igen érdekes. Nemcsak azért, mert más, AAA kategóriás játékok demói játszhatóak (Dragon Age II, MassEffect II, Anno 2070 stb...), hanem mert az mmo-k, főleg a free-to-play mmok manapság a PC-s játékipar előremozditói. Ez azt is jelentheti, ha megvetik a lábukat a game-streaming szolgáltatások között, az igencsak javíthatja a Gaikai (és a hasonló szolgáltatások) esélyeit a piaci sikerre.

Egyébként nemrég bejelentettek egy újabb, érdekes game-streaming szolgáltatást: ez az iSwifter, amely segítségével a PC-s játékcégek tudják játékaikat streamelni iPadre. Ez - figyelembevéve a legújabb iPad bejelentését - szintén meghúzhatja szépen a streaming piacot. Gondoljatok csak bele - az iPadek úgyis a PC-s eladások gyengülését okozzák, így már PC-s játékokhoz is használhatóak lesznek...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)