Hirdetés

Galactic Civilizations 2: Twilight of the Arnor csak március végén

|

Enyhe késést szenved a Stardock körökre osztott űrstratégiájának második kiegészítője. Az ok azonban merőben szokatlan.

Hirdetés

Többnyire az elégtelen fejlesztési idő, netán a fejlesztés során felmerülő problémák szoktak csúszáshoz vezetni, ám az, hogy egy fejlesztőcsapat új ötletek bezsúfolása miatt kér és kap hosszabbítást, az már ritkaságszámba megy.
A Galactic Civilizations széria (Nyugodtan nevezhetjük már annak, két rész és három kiegészítő után.) az utóbbi évek legsikeresebb, és a szaksajtó által leginkább kedvelt űrstratégiája, mely az úgynevezett 4X típusú játékok körébe tartozik (Lásd még! Imperium Galactica, Master of Orion, Civilizations, Alpha Centauri).
A részleteket itt olvashatjátok.
Szintén a Stardock közreműködésével, ám az Ironclad fejlesztésében érkezik néhány hónapon belül a Sins of a Solar Empire, mely hasonló rendszerre épül, csak sokkal csinosabb grafikai körítéssel bír, és azon játékok közé tartozik, amelykeket a Microsoft a CES alkalmával mint a Games for Windows program 2008-as résztvevőit jelölt meg.

 

 


 

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)