Hirdetés

Galactic Civilizations II: Dark Avatar Béta

|

November 16.-án kezdődik a címben említett GC II: Dark Avatar bétája, amelyen azok vehetnek részt, akik előrendelték ezt a kiegészítő csomagot a kiadó, a StarDock totalgaming.net szolgáltatásán keresztül.

Hirdetés

AZ űrstratégiák szerelemesi biztosan örvendeznek most: ebben a témakörben a Galactic Civilizations II elég jó kis játéknak számít. A 2007 februárjában megjelenő Dark Avatar viszont eléggé megnöveli a játék képességeit.
Mi magunk tervezhetjük meg ellenfeleink kinézetét és játékstílusát, és utána akár ellenük is játszhatunk. Felvehetünk kémeket illetve ügynököket, akik segítségével akár titkos módszerekkel is megnyerhetjük a játékot. A Dark Avatarban, szemben az eredeti GC II-vel nem kolonizálhat minden faj mindenféle bolygót: csak azok a bolygók kolonizálhatóak egy faj által, amelyhez megvannak a bolygóratelepülés technikai feltételei. A játék tartalmaz egy úgynevezett Epic generator-t, amely a játék történetét készíti el HTML-ben úgy, hogy az hősies sztori legyen és a későbbiekben bármikor el lehessen olvasni. A játékban megjelennek az aszteroida mezők, a melyekre szintén lehet majd bázisokat építeni. Természetesen a diplomáciának is nagyon fontos szerepe lesz, hiszen megfelelő érzékkel akár fejlesztéseket, vagy nyersanyagokat is kaphatunk más civilizációktól. A sima GC II-vel szemben itt állítható lesz a mesterséges intelligencia nehézsége. Két új faj kerül a játékba, míg hajóinkat még részletesebben, több részletből/alkatrészből építhetjük amjd egyénivé.
A játékban lesz egy új kampány, lesznek benne MEGA-események (lázadás, polgárháború, valamilyen hatalmas hadúr fölemelkedése stb...) amely döntően befolyásolhatja a játék menetét, s amely nem véletlenszerű, hanem az MI által analizált módon történik.
Minden civilizációnak lehet ezentúl egy szuper-képessége , emiatt egyénibb lesz: sokkal kiterjedtebb lesz a technológiai fa, átdesignolták a grafikát és persze még sok egyéb újdonság lesz ebben a jó kis űrstratégiai játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)