Hirdetés

Galactic Civilizations II: Endless Universe - Új kiegészítő

|

A végtelen univerzum uralmáért folyó küzdelem tovább folytatódik, a játék harmadik kiegészítőjének köszönhetően.

Hirdetés

Aki eddig nem tudta, a Galactic Civilizations II a legjobban vásárolt stratégiák között szerepel az USA-ban, valamint számos díjat és elismerést is bezsebelt már világszerte -egy körökre osztott stratégiától ez kiváló teljesítmény. Így nem kell meglepődni azon, ha újabb kiegészítőt jelentenek be hozzá, számszerint a harmadikat és Endless Universe néven. Egy önállóan is futtatható kiegészítővel van dolgunk, ami ráadásként tartalmazza az előző kettőt is, névszerit a Dark Avatar-t és a Twilight Of the Arnor-t. A történet ott folytatódik, ahol az előző kiegeknél abbamaradt, és azok remek tartalmát is megkapta, úgy mint:

 

-Szélesebb karakterisztikájú választható kasztok (super-diplomatist-tól super-destroyer-ig)

-Új kémrendszer

-Bányászható aszteroidák

-Új fajspecifikus fegyverek, képességek, épületek, bolygók, és űrhajók

-Nagyobb galaxis és új zenék

 

A Galactic Civilizations II: Endless Universe megjelenési ideje augusztus vége, és 19.99 angol fontért kerül majd a boltok polcaira

galactic-civ-500.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)