Hirdetés

Samsung Galaxy Tab A 9.7 teszt - a kitartó tízes

|

Szerkesztőségünkben járt a Samsung legújabb táblagépe, a PC Worldös kollégák le is tesztelték gyorsan.

Hirdetés

Nemrég dobta piacra a Samsung a Galaxy Tab széria legújabb tagját, az A 9.7 névre keresztelt modellt, amit a PC Worldös kollégák meg is tapogattak.

Az alap funkciók mellett a tabletbe a mérnököknek sikerült néhány olyan extrát is belezsúfolni, amelyek  népszerűvé tehetik. A nemcsak a Wi-Fi, hanem 3G és LTE kapcsolattal is rendelkező készülék leggyengébb pontja a kijelző, de más területeken ezért is kompenzál. Az anyaghasználatra nem lehet panaszunk, és a 2 GB RAM-mal megtámogatott Snapdragon 410-es processzor is szépen muzsikál, az 5.0.2-es Android kifejezetten gyorsan reagál a mozdulatainkra.

Az alacsony felbontású kijelzőnek és a hatalmas, 6000 mAh-s akkumulátornak köszönhetően az üzemidő is pazar, a készülék ára azonban jóval magasabb, mint amit ettől a kategóriától várnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)