Hirdetés

Game Developers Forum 2008 - Jön az Epic elnöke

|

Korábban már beszámoltunk a 2008-as Game Developers Forum-ról, azonban a ma kapott hivatalos közlemény újabb infóról rántotta le a leplet.

Hirdetés

Korábban már ashe kolléga hírül adta, hogy idén is megrendezésre kerül a GDF, azonban ma újabb információk láttak napvilágot a fórummal kapcsolatban. A frissen kiadott sajtólevél szerint nem kisebb személyiség nyitja meg a rendezvényt, mint az Epic Games jelenlegi elnöke, Mike Capps.

dr-mike-capps.jpg

"Örömmel jelentjük be, hogy a 2008-as Game Developers Forum nyitóelőadását a játékfejlesztés nem kisebb személyisége, mint Mike Capps, az Epic Games elnöke tartja. Beszédének fókuszában az Unreal motor jövője, illetve az Unreal Tournament és a Gears of War folytatásai állnak majd.

A program további részleteiről folyamatosan tájékozódhatnak honlapunkról: www.gdf-hu.com
"

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)