Hirdetés

Game of Thrones - miről szól majd a Telltale játéka?

|

A Telltale legutóbbi célozgatásaiból kiderülhet egy-két dolog arról, hogy végül miről is fog szólni majd a Trónok Harca kalandjáték.

Hirdetés

Nagyon jól megy a Telltale Games-nek mostanság ez az interaktív tévés biznisz. Nemrég fejeződött be nagy sikerrel a The Wolf Among Us, szintén a napokban jött ki a The Walking Dead elképesztő második évadának utolsó része, valamint javában készül már a Telltale és a Gearbox közös produkciója, a Tales from the Borderlands is. De mégis talán a Game of Thrones kalandjátékuk az, amit már egy ideje teljes homály fed. 

Viszont most talán végre történt egy kis előrelépés. A Telltale megosztott a Twitter-en egy idézetet a legutóbbi Trónok Harca regényből, A Sárkányok Táncából a játék (és a sorozat) logójának kíséretében.

Az idézetben szereplő Forrester az egyik olyan ház neve, akik még egyelőre csak említés szintjén tűntek fel a regényekben, így talán pont megfelelnének arra, hogy egy remek kiindulópontot biztosítsanak a könyvek sztorijával párhuzamosan zajló kalandjátékoknak. 

Ti mit gondoltok? Vajon kik lesznek majd a játék főhősei (légyszi figyeljetek a spoilerekre)? És persze a legfontosabb kérdés: mikor jön már az új Sam and Max évad?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)