Hirdetés

Game On, csak PC játékosoknak

|

CMP Game Group mai bejelentés szerint PC Game On néven olyan rendezvényt szervezne, amely csak a PC játékosokról és játékokról szólna.

Hirdetés

A GameDaily szerint a rendezvény igen széleskörű lesz. ”A PC Game On a PC játékok innovációs olvasztótégelye az iparban, egy hely, ahol a legtöbb fejlesztő kezdő lökést kaphat, és ahol a digitális disztribúció és a virtuális világok és MMO-k fontos szerepet kapnak. Ha jól megfigyeljük a médiát, mostanában csak a konzolháborúra koncentrál. A PC is megérdemli a helyét a nap alatt.” nyilatkozta Katherine Schoback, a CMP Game Group egyik igazgatója. A Rendezvény várhatóan szeptember 8 és 9 között lesz a Texas állambeli Austin Convention Center-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)