Hirdetés

GameBreak - Blood Knights 1. rész

|

Kis szünetet tartunk most a South Park: The Stick of Truth végigjátszásunkban, és inkább kínozzuk magunkat. Mert az jó. Félresikerült vámpírvadászok, szevasztok!

Hirdetés

Miután egy rövid, de annál velősebb tesztet írtam anno a GameStar magazin hasábjaira a Blood Knights kapcsán, gyorsan le is töröltem az Xbox 360-ról. Aztán egy verőfényes tavaszi napon Sirius azt mondá nékem: „Legyen bizony GameBreak". S lőn.

A Deck 13 külső nézetes akció-kaland játéka tökéletes darab egy olyan délutánra, amikor fel akarja magát idegesíteni az ember. Magam sem bírtam 2-3 óránál tovább anno, és most sem fogjuk sokkal tovább húzni idegekkel, de azért próbálkozunk. Mert alázatos, türelmes gamerek vagyunk, akik szeretik komolyan venni a vámpírvadászat megpróbáltatásait, illetve egy nem várt fordulat kellemetlen mellékhatásait. Na de inkább nézzétek itt:

Mi jöhet még ezután? Ha feliratkoztok a GameStar YouTube csatornájára, akkor soha többé nem kell feltenni ezt a kérdést, mert jön majd minden magától. Pusztán egy gombnyomásnyira a tökéletes tájékozottság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)