Hirdetés

GameBreak - The Walking Dead: Survival Instinct végigjátszás 1. rész

|

A GameStart testvérsorozataként elindítottuk a GameBreaket, amiben a játékvilág kevésbé, vagy egyáltalán nem jó címeit visszük el egy körre.

Hirdetés

A GameBreak sorozatunk a sz*r játékok végigjátszása. Lehetne színezni, és mézes-mázos szavakkal cukrozni a taknyot, de lényegében erről van szó.

Múlt héten kiderült, hogy ilyen-olyan okokból - amikkel most nem untatnálak titeket - a Splinter Cell: Blacklist végigjátszásunk egy pár napig szünetel, és Sirius barátommal arra gondoltunk, hogy addig sem hagyunk titeket végigjátszás nélkül, és hogy itt a csodás alkalom, hogy egy régi álmunkat valóra válthassunk. Így született meg a GameBreak, amiben a játékvilág fekete paripáin ügetünk egy-két kört.

 

Végigjátszást nem ígérhetünk, mert egész egyszerűen fáj, de egy valameddigjátszást még valahogy kihordunk lábon. De mit is játsszunk? Pandóra szelencéjének kinyitására keresve sem találhattunk volna jobb alanyt, mint az év egyik legnagyobb csalódását, a The Walking Dead: Survival Instinctet, ami várhatóan darabkáról darabkára fogja lecsipegetni az általában oly vidám lelkünket.

Remélem annyira fogjátok élvezni a The Walking Dead: Survival Instinct végigjátszásunkat, mint amennyire mi nem. Íme az első rész.

Természetesen hamarosan folytatódik a GameStart is, sőt, még ki is bővül, úgyhogy nincs miért aggódni. Addig is a YouTube csatornánkon megtaláljátok az összes korábbi részt és persze minden GameStaros videós tartalmat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)