Hirdetés

GameBreak - The Walking Dead Survival Instinct végigjátszás 4. rész

|

Egy újabb rész és egy újabb adag fájdalom a The Walking Dead: Survival Instinct végigjátszásunkban. Vajon meddig bírjuk még?

Hirdetés

The Walking Dead: Survival Instinct tartogat még bőven meglepetéseket, amiknek csak egy elenyésző hányada kellemes, a többi pedig inkább az elég rapszódikus értékeléseket támasztja alá.

The Walking Dead: Survival Instinct végigjátszásunk előző részében már nagyon közel voltunk hozzá, hogy feladjuk az egészet és inkább menjünk vissza GameStartozni, de aztán valami furcsa okból kifolyólag úgy döntöttük, hogy folytatjuk. Ez a fajta önsanyargatás nagyon is jellemző a játékújságírókra.

Hamarosan újraindul a GameStart és benne a Splinter Cell: Blacklist végigjátszásunk, de még további GameBreakek is várhatóak a jövőben. Szerintetek mit próbáljunk majd még ki? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)