Hirdetés

GameNight - csatlakozzatok hozzánk!

|

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a GameNight és mi szeretnénk ezt a fantasztikus közösséget összefogni. Csatlakozzatok hozzánk!

Hirdetés

Most már kilencedik alkalommal rendeztük meg a GameNightot és hatalmas örömünkre szolgál, hogy hónapról hónapra egyre többen csatlakoznak hozzánk.

A GameNight immáron kilenc hónapja látja vendégül a magyar játékvilág krémjét. Ahogy HP az elején nagyon találóan megfogalmazta: "Könnyed esti játék és muzsika (és iszogatás!) a GameStar szerzőivel és szerkesztőivel, iparági nagyágyúkkal és kispuskákkal, írókkal és olvasókkal, versenytársakkal és harcostársakkal, fejlesztőkkel és bomlasztókkal, de leginkább: játékosokkal". És majd' egy év távlatából nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a GameNight mostanra több száz gamer havi programjává vált. Köszönjük nektek.

 

Hogy az úgynevezett social-gamerek folyamatosan terebélyesedő csapatát összefogjuk, létrehoztunk Facebookon egy GameNight-csoportot, ahova már-már múlni nem akaró szeretettel várunk mindenkit. Itt értesülhettek majd az aktuális rendezvényről, a jövőbeli terveinkről, szavazhattok majd a programokról és játékokról, illetve megoszthatjátok az élményeiteket és GameNighton készült képeiteket a többiekkel.

A GameNight csoportba itt tudtok jelentkezni.

Hamarosan lerántjuk a leplet a februári rendezvény témájáról is és készítünk nektek egy digitális naptárat, amivel tudtok majd előre készülni a következő hónapok GameNightjaira. Rengeteg ötletünk van és alig várjuk, hogy ezeket veletek is megoszthassuk és a ti segítségetekkel, együtt tegyük még jobbá a rendezvényt.

Köszönjük, hogy velünk tartotok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)