Hirdetés

GameNight - Diablo III: Reaper of Souls beszámoló

|

Lezajlott egy újabb GameNight. Jól megünnepeltük a Reaper of Souls megjelenését, együtt sírtunk, együtt nevettünk. Jó kis buli volt, na.

Hirdetés

GameNight - Diablo III: Reaper of Souls buli volt a 10. a sorban. Hamarosan egy éves lesz a mi kis rendezvénysorozatunk és arra valami igazán különlegeset tartogatunk számotokra. Közben persze lesz még egy hasonlóan jó buli, amiről hamarosan többet is elmondunk.

De előtte még tekintsünk vissza egy pillanatra és nézzük meg, hogy mit történt a márciusi GameNighton. Mondjuk egy videóban.

A versenyek újfent csak nagy népszerűségnek örvendtek és most Diablo III-as ajándékok jártak a győzteseknek, úgyhogy mindenki beleadott mindent.

 

Hatalmas sikert aratott a Heroes of the Storm alfája is, a megkérdezettek többsége és tízből kilenc fogorvos azt mondta, hogy mindenképpen ad majd neki egy esélyt.

 

A tombola nyertesének most egy kicsit nehezebb dolga volt, ugyanis meg kellett felelnie három Diablós kérdésre, mielőtt megkaphatta volna az ajándékát, ami nem volt más, mint egy Reaper of Souls kiegészítő. Ezúton is gratulálunk a nyertesünknek.

 

Most először a GameNight történetében italakciókkal vártunk titeket és amekkora sikere volt a potiknak, legközelebbre is kitalálunk valamit.

Ahogy az lenni szokott, most is nagyon szívesen fogadjuk az építő kritikákat, tanácsokat és javaslatokat a GameNighttal kapcsolatban. A hozzászólások között elmondhatjátok, hogy mi tetszett, mit utáltatok és milyen újításoknak örülnétek a legjobban a rendezvénnyel kapcsolatban.

További képeket a Facebookos galériánkban találtok. Hamarosan elmondjuk, hogy mi lesz az áprilisi GameNight témája. Kitaláljátok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)