Hirdetés

GameNight - Hearthstone verseny, társasjáték és játékcsere

|

2014-ben lesz még sok GameNight, de érdemes az elsőre eljönni. Készülünk ugyanis néhány versennyel és ajándékkal, ráadásul a 2014/01-es GameStar magazint is ünnepelhetjük.

Hirdetés

Január 17., azaz a mostani péntek két okból is piros betűs nap a GS naptárjában: egyrészt ezen a napon jelenik meg 2014 első GameStar magazinja, másrészt erre a napra tettük az év első gamer mókáját is. Vagyis ismét kitelepül a csapat, „eszünk-iszunk-játszunk" tengelyen mozogva múlatjuk a péntek estét, lehet velünk élőben parolázni, koccintani, párbajra hívni, elmélkedni Raszkolnyikov morális katarzisáról, vagy csak gyorsan pacsizni, miközben éppen útban vagytok egy versenyre.

Merthogy verseny megint lesz bőven. A szokásos GameNight beharangozóból már tudhatjátok, hogy milyen jól ismert fegyvernemek állnak rendelkezésetekre a vetélkedéshez, de most egy új belépő cím is akad: a Hearthstone magyar rajongói oldalával közösen egy Hearthstone versenyt is indítunk, ahol minden játékos a saját accountjával belépve csaphat össze a többiekkel. Az már biztos, hogy a bajnokság egyik nyereménye egy PlayStation 3-as Diablo III lesz, de más díjakkal is készülünk, ne aggódjatok. Persze ezeknél jobb lapokra lesz szükségetek...

Emellett a GameStar mémpályázat nyertesét is itt hirdetjük ki, érdemes figyelni!

Van még egy ötletünk, rajtatok múlik, mi lesz belőle. Biztos mindenkinek van már megunt játéka, vagy olyat kapott karácsonyra, amire nincs igazán szüksége. Mi lenne, ha hoznátok egy játékot magatokkal, amit szívesen cserélnétek, és legalább kicsit ismerkedne egymással a GameNight közönsége? Aki talál neki tetsző ajándékot, az cserélje el a másikkal sajátjára. Ha úgy gondoljátok, hogy ez jó ötlet, akkor írjatok kommentet vagy keressetek meg minket a helyszínen, és ha ti is úgy akarjátok, lehet hogy lesz folytatása.

Az viszont biztos, hogy a Malom Bisztróban péntek este minden a játékokról szól, akár hoztok magatokkal valamit, akár nem. Ráadásul a helyszínen megvásárolható a 2014/01-es GameStar magazin Darksiders steames teljes játékkal és egyéb meglepetésekkel, ne hagyjátok ki semmiképpen!

Egyik drága olvasónk, aki a legutóbbi rendezvényen is kihozta a legjobb társasjátékokat, úgy döntött, hogy a nagy sikerre való tekintettel most is kilátogat majd a GameNightra. Aki számára a gaming nem csak a virtuális csatatereket jelenti, az mindenképpen keresse fel a Boardgame asztalt is!

Várunk titeket nagyon sok szeretettel, további részleteket pedig itt találtok:

- Helyszín: Malom Bisztró (Soroksári út 48, Budapest, Malom Udvar)
- Időpont: 2014.01.17. péntek 18:00 - bele az éjszakába
- Facebookon lehet visszaigazolni, hogy ott leszel
- A belépés ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)