Hirdetés

GameNight - két durva ASUS alaplap lehet a tietek!

|

A rengeteg program, a jó társaság és a sok-sok játék mellett mutatunk még két okot, amiért érdemes lesz eljönni a keddi GameNightra.

Hirdetés

A GameNight júniusban is rengeteg meglepetéssel és programmal vár titeket, de természetesen ajándékok is lesznek, mert mi már csak ilyen jó fejek vagyunk.

Főtámogatónk, az ASUS ebben a hónapban is készül számotokra pár igazán különleges meglepetéssel. A GameNight látogatói közül ketten már biztosan nagyon elégedetten sétálgatnak majd hazafele a Margitszigetről, ugyanis az ASUS két brutális alaplapot ajánlott fel a rendezvényre.

Az AMD-t preferáló játékosok biztosan szívesen látnának a gépükben egy A88X-Gamer típusú, kifejezetten gamerek számára optimalizált alaplapot, de természetesen az Inteles táborról sem felejtkeztek el az ASUS-nál. Az X79-Deluxe egy brutális alaplap, amiben minden bizonnyal otthon érzi majd magát az i7-esetek. 

Ezen felül még készülünk számotokra pár meglepetéssel, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz követni a GSO-t és a GameNight hivatalos Facebook oldalát, mert mostantól minden nap bejelentünk valami újdonságot a keddi rendezvénnyel kapcsolatban. League of Legends verseny, Batman: Arkham Knight, Oculus Rift, FIFA 15 és Guitar Hero már biztosan lesz, de ez még messze nem minden.

GameNight Batman és a League of Legends

Időpont: 2015. június 23., kedd, 16:00-tól

ÚJ HELYSZÍN: Zippp Club, Margitsziget

Facebook event: Itt mondd, hogy jössz!

Facebook oldal: GameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!!!

Ki tart velünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)