Hirdetés

GameNight - versenyzés az Aidenkertben

|

Rengeteg ajándékkal készülünk számotokra a most szombati GameNighton, de ezeket csak a legrátermettebb játékosok vihetik majd haza. Szeretnél egy Watch Dogs-os Galaxy Tabot?

Hirdetés

Most szombaton több dolgot is megünneplünk. Egy éves lesz a GameNight és megjelent végre a Watch Dogs is, úgyhogy májusban is lesz minek örülni.

És bizony lesz ok a boldogságra a GameNight után is, mert sokan rendkívül értékes ajándékokkal térhetnek majd haza. A rendezvény most először szombaton kerül megrendezésre és a kapunyitást is előre hoztuk egy kicsit, hogy minél több időnk legyen majd játszani, beszélgetni és természetesen versenyezni is.

A szokásoktól eltérően azonban most nem kilenc különböző játékból szervezünk versenyeket. A Watch Dogs-os nyereményekért bizony Aiden Pearce-ként kell majd helytállnotok. 

Pókdisznó, Pókdisznóóó!  - 17:00 

A Spidertank nevű Digital Tripben kell minél több pontot gyűjtened. A lényeg, hogy a város egy adott területén egy brutális robotpókot irányítva minél nagyobb pusztítást vigyél végbe, amiért pontokat kapsz. Erre három perc áll rendelkezésedre, aki a legtöbb pontot gyűjti, az nyer. 

Résztvevők száma: 15

Platform: PlayStation 4

Pszichedelikus méhecske - 18:30

A Watch Dogs talán legbetegebb Digital Tripjében a Chicago belvárosban nyíló hatalmas virágokon ugrálva kell minél több pontot gyűjtened. A gyanúsan boldog Aident az éppen nyíló virág közepe a felé kell kell irányítanod a levegőben. Minél pontosabb vagy, annál több pontot kapsz. Igen, furcsán hangzik, de ha meglátjátok, majd megértitek. A legtöbb pontot gyűjtő játékos nyer!

Résztvevők száma: 15

Platform: PlayStation 4

 

Coin Run - 19:00

Egy előre meghatározott Cash Run kihívásban kell a résztvevőknek minél több pontot gyűjteniük. A játékban nemcsak az a fontos, hogy minél gyorsabban összegyűjtsétek az aranytallérokat, de az is, hogy elkerüljétek a halálfejeket, ami ronthat az időeredményeteken. A legjobb időeredménnyel végző játékos nyer.

Résztvevők száma: 15 

Platform: PC

Roadkill! - 19:30

A Madness nevű Digital Tripben az a feladat, hogy lángoló autóval minél több szintén lángoló zombit üss el. Egy próbálkozási lehetőséged van, és legfeljebb a harmadik szintig mehetsz el. A legtöbb pontot gyűjtő játékos nyer!

Résztvevők száma: 15

Platform: PlayStation 4

Turnézik az Iron Aiden - 21:00

Ebben a versenyben az egyetlen célod, hogy a rendelkezésedre álló három perc alatt minél több chicagói lakos bankszámláját hackeld meg. Nincs más dolgod, mint elővenni a telefonod és gazdag polgárok után kutatva végigmenni a városon, de vigyázz, mert az összegyűjtött pénz csak akkor számít, ha egy bankautomatáról le is veszed. Aki a legtöbb pénzt gyűjti össze az adott idő alatt, nyer. 

Résztvevők száma: 15 

Platform: PlayStation 4

Tombola - 22:00 

A tombolán mindenki részt vehet (aki persze nem GameStar dolgozó vagy annak családtagja). Az egyetlen feltétel, hogy hozz magaddal egy három hónaposnál nem korábbi GameStar magazint. Ha valamilyen megmagyarázhatatlan okból nem lenne meg az utóbbi három magazin egyike sem, akkor a helyszínen természetesen akciós áron vásárolhatsz régebbi GameStarokat, illetve persze az aktuális számot is. Azok, akik részt vesznek a tombolán, bekerülnek a versenybe, aminek a fődíja egy Watch Dogs-os Galaxy Tab 3, ráadásul még egy extra meglepetésünk is van, amiről majd a helyszínen számolunk be. 

Eredményhirdetés - 22:30

Az összes verseny nyertesének kiosztjuk az ajándékot.

FONTOS: Az idő szűke miatt mindenki csak egy versenyen vehet részt. A jelentkezés a kapunyitáskor, tehát 16:00-kor veszi kezdetét. Kérünk mindenkit, hogy amikor a saját versenye zajlik, akkor maradjon a közelben, ellenkező esetben ki is eshet automatikusan.

A legfontosabb információk

Időpont: 2014. május 31., szombat 16:00-tól

Helyszín: Malom Bisztró (Soroksári út 48, Budapest, Malom Udvar)

Facebook event: Ide tessék kattintani egy határozottat

Facebook oldal: a GameNight hivatalos oldala

A belépés természetesen ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)