Hirdetés

GameNight - bizonyítsd be, hogy te vagy a legjobb!

|

Holnap újra GameNight, aminek a varázsát ugye nem csak a felhőtlen móka és kacagás adja, hanem az is, hogy közeli barátaidat alázhatod meg különböző videojátékokban.

Hirdetés

Ó, mennyi barátság hulla vala a porba, mennyi könny áztatta kontroller! 

Tagadhatnánk, de minek. A szerkesztőségben szinte folyamatos a ketrecharc, nincs az a kompetitív játék, amiben ne aláznánk meg szívesen egymást, még évek múlva is a másik orra alá dörgölve a győzelmünket. Nem feltétlenül ez a barátságunk alapja, de szorosabbá vált tőle a kötelék, az biztos. Ez nyilván számotokra sem ismeretlen, a versenyszellem mindenkiben ott van és a GameNight tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy bebizonyíthassátok, hogy egyes játékokban bizony ti vagytok a legjobbak.

 

Milyen versenyek várhatóak?

Hearthstone: 18:30

FIFA 14 - 19:00

Mortal Kombat - 19:00

Injustice: Gods Among Us - 19:30

Call of Duty: Black Ops II Zombies pontgyüjtő verseny - 19:30

Halo 4 - 19:30

Guitar Hero -20:00

Forza Horizon - 20:00

A versenyekre való jelentkezésre a helyszínen lesz lehetőség, annál az asztalnál, ahogy a GameStarok árusítása is zajlik. A helyek általában hamar betelnek, ezért érdemes minél hamarabb regisztrálni magatokat ahhoz a versenyhez, amit a legjobban szeretnétek.

- Helyszín: Malom Bisztró (Soroksári út 48, Budapest, Malom Udvar)
- Időpont: 2014.01.17. péntek 18:00 - bele az éjszakába
Facebookon lehet visszaigazolni, hogy ott leszel
- A belépés ingyenes

Várunk mindenkit szeretettel. Ki tart velünk holnap?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)