Hirdetés

GameNight - Watch Dogs összefoglaló

|

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott a GameNight egyéves születésnapjával egybekötött Watch Dogs bulin. Hibátlan volt a szombat, mutatjuk, hogy mennyire.

Hirdetés

A GameNight most májusban ünnepelte az egyéves születésnapját. Erre az alkalomra valami igazán különleges dolgot szerettünk volna nektek összehozni, ezért egybekötöttük a rendezvényt egy Watch Dogs poszt-launch-csal, de igazából ti tettétek igazán különlegessé az évfordulót.

Látogatottsági rekordot döntött a GameNight és végérvényesen bebizonyítottátok, hogy továbbra is érdemes foglalkoznunk a rendezvénysorozattal. Az utóbbi egy évben egyre több játékos látogatott el hozzánk, de soha annyian nem voltunk még, mint a Watch Dogs-os bulin.

A GameNight Facebook csoportja is 1500 főre hízott és a hihetetlen odaadásotokkal rengeteg új lehetőséget nyitottatok meg a sorozat előtt. Folyamatosan bővülni fogunk, egyre értékesebb ajándékokkal, nagyobb bulikkal és változatos programokkal várunk majd titeket minden hónapban.

Ez a GameNight a Watch Dogs-ról szólt. Minden platformon kipróbálhattátok a Ubisoft eladási rekordokat döntögető játékát, összevethettétek őket egymással és a PlayON-nak köszönhetően értékes ajándékokat nyerhettetek. A PlayStation 4-es Watch Dogs Dedsec Edition és a Galaxy Tab 3 is gazdára talált.

Egész nap pörögtek a versenyek a kivetítőn, végigvettük a Watch Dogs összes mókás Digital Tripjét és persze sikerült meghackelni Chicago lakosságának a felét is.

Szokásos módon természetesen helyet szorítottunk a Just Dance-nek is, ami minden alkalommal a legfelkavaróbb pillanatok helyszíne, illetve a teraszon folyamatosan pörgött a Guitar Hero is, ahol a fröccsentett hangszerek mestereiből verbuválódott zenekarok szórakoztatták a népet.

Hatalmas buli volt és reméljük, hogy ti is legalább annyira jól éreztétek magatokat, mint mi.

Rengeteg további képet találtok a Facebookos galériánkban (köszönjük, Zsani), illetve a hozzászólások között a vendégeink által készített fotókat is végigböngészhetitek. Ne felejtsétek el bejelölni magatokat a képeken.

Hamarosan bejelentjük a következő GameNight dátumát és témáját, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, akkor csatlakozzatok hozzánk Facebookon és kövessétek a híreket itt, a GSO-n.

Köszönjük, hogy most is velünk tartottatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)