Hirdetés

Gameplay trailerben zúz a Mortal Kombat 1-be érkező Peacemaker

|

John Cena karaktere hozza azt a stílust, amit megszoktunk tőle.

Hirdetés

A Mortal Kombat 1 az elődökhöz hasonlóan több vendégkaraktert is felvonultat, akik más franchise-okból érkeztek. Az Invincible képregény/animációs sorozat brutális harcosa, Omni-Man például már megérkezett, de a NetherRealm Studios olyan nagyágyúkat ígért még többek között, mint a The Boys antagonistája, Homelander és John Cena antihőse, Peacemaker. 

Homelanderre még várniuk kell a játékosoknak, de Peacemaker csatlakozásának időponját már a hónap elején beharangozta a Warner Bros. Twitteren/X-en.

Hirdetés

A NetherRealm Studios most összerakott egy gameplay trailert, hogy megmutassa, mit tud Peacemaker a gyakorlatban, és aki látta a karakter önálló sorozatát, azt nem fogja meglepetésként érni sem a sisak használata, sem Sasi (Eagly) bevetése, vagy a nagydarab harcos durva stílusa. Íme:

Peacemaker február 28-tól lesz elérhető korai hozzáféréssel a Premium Edition és a Kombat Pack tulajoknak, önállóan március 6-tól lehet beszerezni majd. Márciusban egyébként új karakterrel bővül a Kameo-felhozatal is Janet Cage személyében, ő is szerepel a videóban.

Jó hír továbbá, hogy a stúdió ingyenes hétvégét tart március 7. és 10. között, szóval a PC, PS5 és Xbox Series X/S platformok játékosai belekóstolhatnak majd a verekedős mókába. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)