Hirdetés

Gameplay videón nézheted meg, milyen lesz a Resident Evil 4 remake Ada Wong DLC-je

|

A csomag megjelenése előtt még belenézhetünk egy utolsó előzetessel, hogy milyen lesz Adát irányítani.

Hirdetés

A közelmúltban megtartott State of Play során a Sony két Resident Evil-projektnek is helyet szorított: itt került bejelentésre a Resident Evil 4 remake VR-változata, valamint végre belekukkanthattunk a játékhoz érkező Ada Wong DLC-be, amellyel a Capcom végre elmesélni, hogy mit csinált a harcos amazon, amíg Leon S. Kennedy az elnök lányát mentette egy szektától. 

Az eseményen kiderült, hogy a Separate Ways DLC közelebb van, mint gondoltuk: már szeptember 21-től beszerezhető lesz PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, most pedig megkaptuk a megjelenés előtti utolsó trailert, amely betekintést nyújt Ada történetébe. 

Hirdetés

Az alábbi gameplay jeleneteket is felvonultató kedvcsináló alapján Adával hasonlóan harcolhatunk majd, mint Leonnal, viszont lesz egy nagy különbség: a grappling pisztoly, amit segítségül hívhatunk a fertőzöttekkel szemben és akkor is, ha új helyszínre akarunk eljutni.

A DLC-nek köszönhetően közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy mik Wong motivációi, hiszen ő a saját küldetése miatt van itt Albert Wesker megbízásából, ugyanakkor azt az alapjátékban is tapasztaltuk, hogy nem mindig Wesker szabályai szerint játszik. A trailer vége pedig mutat egy meglepő jelenetet is, nézzétek csak: 

A Separate Ways megjelenésének napján jön egy ingyenes frissítés is, amely Ada Wongot és Albert Weskert adja hozzá a Resident Evil 4 remake Mercenaries módjához. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)